Verslag slotwedstrijd

Verslag Slotwedstrijd

Met 24 deelnemers, die allen hun golftas niet de baan in mochten nemen, werd er een zeer verrassende golf shotgun gespeeld.

Michel en Roy waren zaterdag al vroeg in de baan om een leuk parcours uit te zetten. Over de 9 holes werden er 3 holes gespeeld BOERENGOLF, 3 holes FOOTGOLF en de laatste 3 holes SNAG GOLF.

 

Er werd gespeeld in teams van 4 personen, die allemaal hun best moesten doen om zo ver mogelijk te slaan en/of schoppen. Bij de ligging van de beste bal werden de overige 3 ballen neergelegd en alle 4 de deelnemers gingen van daaraf verder. Welk team met de minste slagen de baan af kwam  is het winnende team.

 

Het tweede team is geworden het team van Joop Koster, met Mark de Rijter, Ingrid Rietveld en Corné van Vliet met 32 punten. Zij ontvingen uit handen van Michel allen een waardebon van € 15,00.

 

Het winnende team met 31 punten werd het team van Jean-Paul Duits met Coen den Boer, Henk Schooneveld en Wim Radder. Zij kregen van IJsselweide ieder een waardebon van € 25,00.

 

Maar daarmee was de prijzenregen nog niet beëindigd. Dit seizoen zijn er 4 koppelwedstrijden gespeeld, de openings- en slotwedstrijd, de drie-stokken wedstrijd en een fun-wedstrijd. Er waren 4 koppels die 3 van de 4 wedstrijden gespeeld hebben. Het werd een close-finish maar het team van Auke van der Plaats en Ad Schrama werd uitgeroepen tot het winnende koppel. Zij ontvangen van Michel, beiden een Callaway driver. De winnaars waren er zichtbaar blij mee.

 

Er werd nog een voortreffelijke lunch uitgeserveerd en daarmee werd een gezellige dag afgesloten.

Gedurende het winterseizoen worden er zoals gebruikelijk ook weer wedstrijden georganiseerd. Zeer binnenkort wordt nadere informatie gegeven.

 

Wij kijken terug op een leuk golfseizoen en wensen ieder een leuke golfwinter toe en in maart/april start dan weer het zomer golfseizoen 2018.

 

De activiteiten groep

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact