Maandag 3 April 2017

Eerste competitie wedstrijd voor Heren 1!

Eerste competitie wedstrijd voor Heren 1!

 

Afgelopen zondag was het zover, de eerste competitie wedstrijd van het seizoen was aangebroken.

De opstelling was deze week als volgt:

Roy Kortenoeven
Job van den Berg
Gerwin van den Berg
Onno Meijerink
Vincent Engel
Henk Kortenoeven

Reserves: Joop Koster en Mike Zengerink

 

De heren mochten IJsselweide vertegenwoordigen op Golfpark de Efteling en speelden tegen de heren 1 van de Haverleij. Het beloofde een heel zware pot te worden, aangezien de mannen van de Haverleij vorig jaar gedegradeerd waren uit de tweede klasse, een divisie hoger dus! De handicaps varieerden tussen de 3 en de 9 een stuk lager dan die van ons dus…

Na de foursomes werd eigenlijk al duidelijk dat de heren van de Haverleij een maatje te groot waren. We gingen namelijk met een 6-0 achterstand de singles in. In de singles hebben vader en zoon, Gerwin en Job gelukkig toch nog wat punten voor IJsselweide weten binnen te slepen! Gerwin versloeg zijn opponent met handicap 4 (!) met 3 om 2! Job wist zijn single knap te halven en dat leverde dus een extra punt op!

 

Kortom de uitslag voor de eerste competitie wedstrijd was een bittere pil, 15-3 verlies.

Volgende week gaan we er weer volle bak tegenaan dan tegen GC de Haar op de Haverleij!

Heren 1 IJsselweide

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact