Maandag 20 Maart 2017

Pro Challenge

Pro Challenge

Afgelopen zaterdag gingen om 10.00 uur 8 teams de baan in voor de prestigieuze Pro Challenge! De afgelopen edities werd in een Fourball Betterball gespeeld, maar deze keer werd gekozen voor een gezellige Texas Scramble teamwedstrijd.

Het pro team bestaande uit Xavier, Gerrit, Toine en Daniel was zeer gemotiveerd om iedereen te verslaan en dat begon goed door een mooie putt van 5 meter die door Gerrit benut werd op hole 1. Na een reeks parren kregen onze pro’s het op de heupen door birdies te maken op hole 6, 7 en 8 om met een verdienstelijke -4 (25 slagen) van de baan af te komen.

Nadat iedereen binnen was en door Xavier de score van de pro’s bekend werd gemaakt volgde de prijsuitreiking. Maar liefst 4 teams eindigde op een gedeelde eerste plaats met +4, waardoor de winnaar werd bepaald door de beste laatste 3 holes ten opzichte van de pro’s!
Het team van Joop Koster, Vincent Engel, Patrick Mom en Hendrik Jan Kors ging er met de overwinning van door en zullen in oktober tijdens de volgende Pro Challenge eregasten zijn!

Uitslag
Pro Score 25 slagen
1) Team Joop Koster, Vincent Engel, Patrick Mom, Hendrik Jan Kors +4
2) Team Rob van Dam, Wout Verheij, Maarten van Wijk, Luc van der Schoot +4
N2) Team Maurice Roussel, Pascal Roussel en Patrick Burger
2) Team Hans Hofhuis, Steven Hofhuis, Jeroen Hofhuis, Edwin den Ouden +4

Ook nog een eervolle vermelding voor  Jeroen Hofhuis die op hole 5 (128 meter) een geweldige hole-in-one sloeg. Na afloop werden alle deelnemers door hem getrakteerd op een drankje.

We kijken al uit naar de volgende editie die in oktober zal plaatsvinden.

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact