Maandag 6 Maart 2017

Wie neem jij mee naar ons Open Golfweekend?

Op zaterdag 8 april en zondag 9 april openen wij onze deuren wagenwijd voor u en uw (golf)maatje!

 

Daag uw vrienden, familie of collega`s uit voor The IJsselweide Golf Game! Scoor punten op onze targetrange en ervaar golf op een geheel nieuwe manier, het hele weekend kunt u samen genieten en kennis maken met de golfsport!


The IJsselweide Golf Game is meer dan alleen golf, het is een unieke beleving waarbij plezier en vermaak centraal staan. Dit spel is geschikt voor iedereen, voor de ambitieuze golfers tot degene die nog nooit een golfclub hebben aangeraakt en voor de kids hebben wij speciale kidsgolfgames. The IJsselweide Golf Game is uitdagend, ontzettend fun. En natuurlijk na afloop genieten van een drankje of hapje doen in onze Sportbar!

 

Kosten zijn 0 euro!

 

Stap 1 klik hier voor het inschrijfformulier en kies golfbaan ijsselweide

Stap 2 schrijf uzelf en uw (golf)maatje in en kies een datum

Stap 3 U ontvangt een welkomsemail van ons met het uitgebreide programmaNieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact