Maandag 30 Januari 2017

Nieuws van de greenkeepers

Ondanks het winter weer van afgelopen tijd zijn onze greenkeepers weer hard voor jullie aan het werk geweest! Zoals jullie momenteel al gezien hebben, worden er verschillende stukken rond het clubhuis opgehoogd, u kunt daar enige hinder van ondervinden waarvoor onze excuses. Ook is er een hoop gesnoeid, op dit moment worden er nog stukken bij hole 4 en hole 5 gesnoeid. Zo krijgt men op veel plekken meer ruimte om bepaalde schoten te maken.  Daarnaast wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het vernieuwen van verouderde bruggen in de baan, binnenkort worden de nieuwe brugdelen geplaatst. Dit kan er helaas wel voor zorgen dat sommige holes tijdelijk niet speelbaar zijn. We zorgen ervoor dat de baan er voor de seizoen opening weer goed bij ligt!

 

 

Veel golfplezier,

Team Greenkeepers IJsselweide

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact