Dinsdag 27 December 2016

Wegens succes verlengd met 2 weken!

DE ACTIE IS VERLENGD! 

 

Sla de kerstballen uit onze kerstboom en maak kans op fantastische prijzen! Tot 16 januari 2017 staat onze kerstboom prachtig versierd op onze driving-range en kan je kerstballen uit de boom slaan!


Elke week zijn er verschillende prijzen te winnen, die via sociale media en rondom het clubhuis bekend worden gemaakt! Elke kerstbal die u raakt is natuurlijk prijs!  Als je een kerstbal uit de boom slaat, mag u dat
direct doorgeven bij onze receptie en u ontvangt direct uw prijs! Elke maandag wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt van de week hoofdprijs!

 

 

PRIJZENPOT: een half uur golfles bij Gerrit Goor * een antieke golfclub * een dozijn Maxfli golfballen * een portie bitterballen in onze Brasserie * een drankje in onze Brasserie * e-range tegoed terwaarde van 15 euro * een Callaway Glove * een half uur golfles bij Toine van der Klei * een half uur golfles bij Xavier Ruiz Fonhof * 1 maand gratis sporten bij Den Edel Sport in Waddinxveen

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact