Woensdag 30 November 2016

Vanaf 5 december gaan wij van start met een ludieke WIN actie op de Driving-Range.

Vanaf 5 december gaan wij van start met een ludieke WIN actie op de Driving-Range. Sla de kerstballen uit onze kerstboom en maak kans op fantastische prijzen! Van 5 december tot met 31 december staat onze kerstboom prachtig versierd op onze driving-range en kan je kerstballen uit de boom slaan!


Elke week zijn er verschillende prijzen te winnen, die via sociale media en rondom het clubhuis bekend worden gemaakt! Elke kerstbal die u raakt is natuurlijk prijs, maar elke week gaat er ook nog een week hoofdprijs uit! Als je een kerstbal uit de boom slaat, mag u dat
direct doorgeven bij onze receptie en u ontvangt direct uw prijs! Elke maandag wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt van de week hoofdprijs!

 

WEEK HOOFDPRIJZEN POT
250 EURO AAN SHOPTEGOED BIJ DE INTRATUIN LOCATIE ZOETEMEER
125 EURO AUTOWASTEGOED BIJ CAREWASH GOUDA
125 EURO AAN DRIVING RANGE BALLEN
1 WEEKEND MERCEDES RIJDEN BIJ ROGAM GOUDA

 

Maak naast de hoofdprijzen ook kans op de altijd prijs PRIJZENPOT: een half uur golfles bij Gerrit Goor * een antieke golfclub * een dozijn Maxfli golfballen * een portie bitterballen in onze Brasserie * een drankje in onze Brasserie * e-range tegoed terwaarde van 15 euro * een Callaway Glove * een half uur golfles bij Toine van der Klei * 2 kaartjes voor het Van Beynum gospelconcert op 20 december 2016 ( volledig uitverkocht ) * een half uur golfles bij Xavier Ruiz Fonhof

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact