Dinsdag 22 Maart 2016

Nieuws van de greenkeepers

We zijn verheugd mede te delen dat vanaf vandaag de baan weer qualifying is! Dat betekent dat er weer qualifying kaarten ingeleverd kunnen worden en dat het opteeën door de baan ook verleden tijd is. Tevens kunt u nu weer met uw trolley de baan in met of zonder winterbanden! Nu de baan weer in goede conditie is zijn we verder bezig geweest met het vernieuwen van hole 2, door het aanleggen van nieuwe drainage moet de continu natte fairway van die hole ook verholpen zijn, door deze werkzaamheden is er tijdelijk nog wel sprake van een GUR gebied, gaarne verzoeken wij u om dit gebied te ontwijken. Daarnaast zijn we deze week ook begonnen met het plaatsen van onze nieuwe startershut, deze zal in de loop van deze week afgebouwd worden. Nadat al deze werkzaamheden afgerond zijn zullen we binnenkort aanvangen met het aanleggen van de nieuwe putting green tussen de tee van hole 1 en de green van hole 9.
Wij willen u in ieder geval een plezierig golfseizoen toewensen,


Team Greenkeepers IJsselweide

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact