Maandag 15 Februari 2016

Certificaat ''committed to jeugd'' in the pocket!

Afgelopen jaar is er heel veel werk verzet door de jeugd commissie van IJsselweide en met resultaat! Golfclub IJsselweide heeft op 13 februari het certificaat 'Committed to Jeugd' uitgereikt gekregen door Florence Brugmans, jeugd coördinator van de Nederlandse Golf Federatie!

 

Met het programma Committed to Jeugd probeert de NGF meer jeugd aan het golfen te krijgen. Golfclubs, banen en professionals krijgen de juiste middelen om jeugd op een verantwoorde manier kennis te laten maken met de golfsport en op een goede wijze op te leiden tot enthousiaste golfers.

 

Dit helpt de club, de golfbaan, de golfschool en de golfprofessional, om het jeugdprogramma nog beter en nog leuker te maken! Ook de net nieuwe Jurassic Golf Adventure baan op IJsselweide is de ultieme binnenkomer voor nieuwe enthousiaste golfers en helpt  om de drempel van de golfsport te verlagen.

 

Bij IJsselweide staat het plezier van het jeugdlid op nummer 1. Wij zijn ervan overtuigd dat plezier een belangrijke factor is om het spel goed te leren beheersen. Golfclub IJsselweide biedt een leuk en afwisselend programma van lessen, wedstrijden en evenementen en in investeert in de jeugd. We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en natuurlijk helemaal op de inzet van onze jeugd commissie, zonder hen hadden wij dit resultaat nooit kunnen bereiken

 

Kijk voor alle foto`s van deze leuke dag op onze facebookpagina.

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact