Woensdag 16 December 2015

De eerste pro wedstrijd op Jurassic Golf!


Vanmiddag hebben onze professionals Toine, Gerrit, Xavier, Daniël en Roy voor de eerste keer op onze Adventure golfbaan gespeeld. Een prachtige strijd die uiteindelijk op de tweede play-off hole door een mooie putt (5 meter) in het voordeel van Gerrit werd beslist. Het eerste baanrecord wordt met een level par 54 slagen gedeeld door Gerrit & Xavier. Onze pro’s vonden het een geweldige beleving en zullen zeker vaker op de Jurassic Golf te vinden zijn!

Uitslag:

Gerrit Goor                    54 slagen (wint op 2e play-off hole)
Xavier Ruiz Fonhof         54 slagen
Daniël Mesman              55 slagen
Roy Kortenoeven            57 slagen
Toine van der Klei           58 slagen

Speciale vermelding: Toine maakte de meeste birdies: 6 stuks

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact