Dinsdag 8 December 2015

Jurassic Golf Adventure Park opent haar deuren maandag 14 december

Nadat de dinosaurussen vorige week hun nieuwe thuis betreden hebben zijn ze inmiddels gewend aan hun nieuwe verblijfplaats en na een lange periode van bouwen zal het Jurassic Golf Adventure Park  officieel open gaan op maandag 14 december.  De bezoekers kunnen zich hier tijdens hun ronde van 18-holes  Adventure Golf wanen tussen levensechte dinosaurussen uit de Jurassic periode, een ware ontdekkingsreis dus. Bezoekers worden daarnaast educatief op de hoogte gebracht door de paleontoloog van het park. Vanaf maandag kunnen de eerste bezoekers terecht, het park zal geopend zijn van 09:00 uur tot en met 18:00 uur, ook met kerst. 

 

Wilt u meer informatie over dit park,  dan kunt u hier terecht , alsmede facebook pagina Jurassic Park Gouda.

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact