elke laatste vrijdag van de maand
Members Meet Members
Dé perfecte locatie voor een bedrijfsuitje in 2017!
elke laatste vrijdag van de maand
Members Meet Members

Business Members

Veel bedrijven, van groot tot klein, zetten de golfsport succesvol in om bestaande relaties te onderhouden en in contact te komen met nieuwe bedrijven. IJsselweide heeft dan ook een zeer uitgebreid Business ledenbestand met vertegenwoordiging uit de meeste branches. IJsselweide heeft op dit moment een uitgebreide Business Club met rond de 80 leden, met gevarieerde branches. IJsselweide biedt ook voor uw bedrijf verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van onze faciliteiten.

 

Met trots presenteren wij hieronder onze Business Club Members.

 

Ook Business Member worden of bent u geïnteresseerd in exposure in en rond de golfbaan, neemt u dan contact op met ons via 0182 58 39 33.

Wij denken erg graag met u mee en maken graag een passend aanbod op maat.

Golf & Gin Tonic Toernooi

Beste leden van de IJsselweide Businessclub,

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan het Golf & Gin Tonic Toernooi op vrijdag 30 juni aanstaande. Zet deze datum alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen!
 
SAVE THE DATE Golf & Gin Tonic Toernooi
bij IJsselweide & ROOK
 
Speciaal voor de Business Club IJsselweide & de Business Club Crimpenerhout organiseren wij elke laatste vrijdag van de maand onze Members Meet Members. In de maand juni vieren wij met u de zomer en organiseren wij daarom het Golf & Gin Tonic Toernooi. Tijdens deze editie strijden u, uw collega`s en partners om de Gin Tonic Bokaal. Uiteraard laten wij u proeven van verschillende soorten Gin en laten wij u kennis maken met de nieuwe gerechten van ROOK.

Brasserie IJsselweide zal namelijk voortaan verder gaan als Bar-BQ restaurant ROOK! Wij denken met ROOK als eigentijds en vernieuwend concept een breder publiek aan te kunnen spreken en daarmee meer mensen naar IJsselweide te trekken. Hierdoor zal dan ook kruisbestuiving ontstaan voor onze golfclub, golfbaan, golfschool en Jurassic Golf. Het concept is gebaseerd op echte Amerikaanse smoke house restaurants. Barbecues, grills en echte Amerikaanse Yoder Smokers zorgen voor een heerlijke bereiding van de gerechten. Onder de naam ROOK zullen wij ook voor bedrijven en bezoekers workshops en evenementen verzorgen.

Voor de niet-golfers en partners zullen wij deze dag dan ook een gezellig een leerzame BBQ workshop organiseren.

Kortom hier MOET u bij zijn!

De officiële uitnodiging zal snel volgen!

Members Meet Members

Speciaal voor onze Business Club en andere geïnteresseerde organiseren wij elke LAATSTE vrijdag van de maand een Members Meet Members middag. De naam zegt het al, u ontmoet elke week verschillende zakelijke members uit onze Business Club. Dit sportieve evenement biedt u en uw relaties een unieke kans om op een plezierige en ontspannende wijze aan relatiebeheer te doen.

 

Voor alle golfers organiseren wij een 9-holes competitie op de golfbaan. Voor niet-golfers is er een golfpro aanwezig die u de beginselen van de golfsport bij brengt of kunt u na alle sportieve activiteiten gewoon een borrel komen doen!  Na de sportieve activiteiten kunt u genieten van elkaars gezelschap onder het genot van een lekker drankje en hapje en voor wie wil blijven eten kan dat uiteraard! U kunt uiteraard gezellig iemand meenemen uit uw zakelijke kring.


Programma

Elke vrijdag kunt u dit verwachten:
15.00 uur I Ontvangst
15.30 uur I Start sportieve activiteit
18.00 uur I Prijsuitreiking & Borrel en voor wie wil, kan blijven eten


Data voor 2017

Vrijdag 27 januari
Vrijdag 24 februari
Vrijdag 31 maart
Vrijdag 28 april
Vrijdag 26 mei
Vrijdag 30 juni
Vrijdag 28 juli
Vrijdag 25 augustus
Vrijdag 29 september
Vrijdag 27 oktober
Vrijdag 24 november

Wees gerust u hoeft deze data niet allemaal te onthouden, U ontvangt namelijk elke maand van ons een email met de uitnodiging voor het aankomende event!  Wij kijken uit naar u komst!

Terug
Home Golfpark Leer Golfen Pro`s Members Kalender Uitjes Bar-BQ ROOK Contact