Oneindig veel mogelijkheden

Soms wilt u voor uw relaties, werknemers of familie een bijzondere dag organiseren. Bij  IJsselweide bent u aan het juiste adres. Sport-, spel- en groepsactiviteiten in combinatie met goed eten en drinken zijn bij ons dan ook de basis voor een geslaagd evenement.

 

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dag vol plezier, teamwork en gezelligheid? Hieronder staan alle activiteiten verder toegelicht. Wij kunnen voor elk budget en soort gezelschap, groot of klein, een fantastische dag organiseren vol plezier, teamwork en gezelligheid.

Footgolf

U staat niet buitenspel tijdens deze unieke combinatie van voetbal en golf! Tijdens deze sportieve activiteit staat voetbal centraal! Onze 9-holes golfbaan wordt getransformeerd tot een voetbal walhalla, waar u en uw vrienden of collega`s de uitdaging aangaan om in zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole te schieten!

 

IJsselweide heeft de meest ongedwongen en uitdagende footgolfbaan van Nederland! Natuurlijk is er een Master of Footgolf aanwezig om schwalbes te herkennen en jullie de juiste route te wijzen. Ervaar het zelf door met de juiste traptechniek en een gezonde dosis lef uw vrienden of collega`s te verslaan.

Jurassic Golf

Last van een fossiele werksfeer of op zoek naar een onuitwisbaar familie-uitje? Boost de moraal op de werkvloer of gun jouw familie een geweldig avontuur.  Dit is een unieke beleving vol actie voor jong en oud! Als eerste in Nederland waan je je bij ons tussen levensechte dinosauriërs uit het begin der tijden en kun je op ons park avontuurlijk golfen Uitdaging en plezier gegarandeerd en natuurlijk is iedereen van harte welkom. Van de mini-avonturier net uit het ei, tot en met de bijna fossiele avonturier: kom langs en ontdek de geheimen van de dinosauriërs zelf!

Brasserie IJsselweide

ARRANGEMENTEN

 

 

 

Een middagje of avondje ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd of drankje? Dat kan bij Brasserie IJsselweide allemaal. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgen er dan ook voor dat u een onbezorgde beleving heeft bij ons in de Brasserie.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij ons te vergaderen, met grote groepen te komen lunchen/dineren of een feest te organiseren.

 

Omdat de brasserie gelegen is op Park IJsselweide hebben wij de volgende standaard arrangementen.

VANAF 10 PERSONEN
Footgolf met lunch €25,- pp 2x luxe broodjes
Footgolf BBQ €35,- pp Klik hier voor info
Adventure Golf met lunch €20,- pp 2x luxe broodjes
Adventure Golf met BBQ €30,- pp Klik hier voor info
Teamuitje Footgolf met borrel (1 uur onbeperkt bier wijn en fris) en borrelhapjes €29,75 pp Bitterballen, loepmia’s, cassave chips
Teamuitje Adventure golf met borrel (1 uur onbeperkt bier wijn en fris) en borrelhapjes. €25,- pp Bitterballen, loepmia’s, cassave chipsTerug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact