Oneindig veel mogelijkheden

Soms wilt u voor uw relaties, werknemers of familie een bijzondere dag organiseren. Bij  IJsselweide bent u aan het juiste adres. Sport-, spel- en groepsactiviteiten in combinatie met goed eten en drinken zijn bij ons dan ook de basis voor een geslaagd evenement.

 

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dag vol plezier, teamwork en gezelligheid? Hieronder staan alle activiteiten verder toegelicht. Wij kunnen voor elk budget en soort gezelschap, groot of klein, een fantastische dag organiseren vol plezier, teamwork en gezelligheid.

The IJsselweide Golf Game

 

Daag uw vrienden, familie of collega`s uit voor The IJsselweide Golf Game! Scoor punten op onze target-range en ervaar golf op een geheel nieuwe manier.

 

The IJsselweide Golf Game is meer dan alleen golf, het is een unieke beleving waarbij plezier en vermaak centraal staan. Dit spel is geschikt voor iedereen, voor de ambitieuze golfers tot degene die nog nooit een golfclub hebben aangeraakt. The IJsselweide Golf Game is uitdagend, ontzettend fun en het allerleukst met een grote groep. Natuurlijk kunt u na afloop genieten van een drankje of hapje bij BARBQ Restaurant ROOK!

Footgolf

U staat niet buitenspel tijdens deze unieke combinatie van voetbal en golf! Tijdens deze sportieve activiteit staat voetbal centraal! Onze 9-holes golfbaan wordt getransformeerd tot een voetbal walhalla, waar u en uw vrienden of collega`s de uitdaging aangaan om in zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole te schieten!

 

IJsselweide heeft de meest ongedwongen en uitdagende footgolfbaan van Nederland! Natuurlijk is er een Master of Footgolf aanwezig om schwalbes te herkennen en jullie de juiste route te wijzen. Ervaar het zelf door met de juiste traptechniek en een gezonde dosis lef uw vrienden of collega`s te verslaan.

Jurassic Golf

Last van een fossiele werksfeer of op zoek naar een onuitwisbaar familie-uitje? Boost de moraal op de werkvloer of gun jouw familie een geweldig avontuur.  Dit is een unieke beleving vol actie voor jong en oud! Als eerste in Nederland waan je je bij ons tussen levensechte dinosauriërs uit het begin der tijden en kun je op ons park avontuurlijk golfen Uitdaging en plezier gegarandeerd en natuurlijk is iedereen van harte welkom. Van de mini-avonturier net uit het ei, tot en met de bijna fossiele avonturier: kom langs en ontdek de geheimen van de dinosauriërs zelf!

Waar rook is, is smaak!

ROOK is gek op BBQ. Ons hart ontvlamt bij het geluid van smeulend hout en de geur van ROOK prikkelt onze smaak. De ROOK geeft een extra kick aan onze gerechten. Een goed stuk vlees, een lekker visje of gegrilde groenten: ROOK (s)maakt bijzonder!

Naast de golfbaan van IJsselweide vind u nu ROOK, het eerste Bar B Q restaurant van Gouda en omstreken. Op onze nieuwe Amerikaanse Yoder Smokers bereiden we bijzondere gerechten met een echte ROOKsmaak.

Downloads

IJsselweide & ROOK.pdf - pdf (281 kb)
ROOK BBQ.pdf - pdf (1.979 kb)
ROOK WORKSHOPS.pdf - pdf (2.705 kb)
Terug
Home Faciliteiten Leer Golfen Lidmaatschappen Nieuws Kalender Events Activiteiten Commissie Leden login Contact