Winterwedstrijden 2017-2018

Winterwedstrijden 2017-2018 (HCP 0-54)

Golfclub IJsselweide

 

Wij nodigen jullie graag uit om mee te doen aan de winterwedstrijdcompetitie 2017-2018.

Er worden 10 Non Qualifying wedstrijden gespeeld op de eerste en derde zondag van de maand van november tot en met maart. Afslagen altijd vanaf de wintertees. Acht van de wedstrijden gaan over 9 holes, twee over 18 holes. We zullen het weer daar natuurlijk wel op aankijken wat we wanneer spelen. Op de wedstrijddag zelf hoor je welke holes worden gespeeld. Laat je daarbij verrassen over welke onvermoede mogelijkheden Golfbaan IJsselweide kan bieden!

De dagprijzen zijn klein en worden gebaseerd op de behaalde Stableford punten.

De eindprijzen op basis van de beste relatieve eclectic score zijn o.m. greenfees op een topbaan in Nederland en  lesuren bij onze eigen Xavier!

 

Hoe werkt die eclectic?

We nemen het aantal slagen dat je voor jouw handicap meekrijgt over 18 holes. Voor de handicap nemen we de geldende handicap bij jouw eerste deelname. Vervolgens noteren we het laagste aantal slagen dat je op elke hole maakt gedurende de 10 wedstrijden. Je kunt je dus elke volgende wedstrijd verbeteren. Het totaal aantal slagen aan het eind van de competitie delen we vervolgens door het oorspronkelijk berekende aantal slagen. Degene met het laagste percentage is de eindwinnaar.

Voorbeeld: HCP is 25; dan krijg je 24 (man)  slagen mee  ( vrouw 29)

De PAR van de baan is 57; jouw totaal aantal slagen is dus 81 resp. 86.

Kom je na de laatste wedstrijd uit op bijvoorbeeld 76 resp. 78 slagen, dan is je percentage 93,83% resp. 90,70. In dit voorbeeld heeft de vrouw de laagste score en is dus de eindwinnaar.

 

Hoe vaker je komt, hoe groter de kans laag te scoren!

 

Direct na afloop van de wedstrijd is er de prijsuitreiking.

Een drankje, soep of een hapje wordt jullie natuurlijk ook aangeboden in samenwerking met de horeca.

 

Doen jullie mee? De eerste wedstrijd is al op 5 november!

Inschrijven via de zuil, de site of de app. 

 

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact