Donderdag 16 Maart 2017

Openingswedstrijd

Openingswedstrijd IJsselweide

De seizoensopening van 2017 staat voor de deur, met als opener de openingswedstrijd van 1 april!

Dit jaar steken we de activiteiten kalender in een ander jasje met 4 koppelwedstrijden als rode draad door het jaar heen. De openingswedstrijd is de eerste in de reeks van vier, met elk een andere spelvorm! Bij de openingswedstrijd speel je als koppel Texas Scramble met gedeeltelijke handicapverrekening. Op de wedstrijddag worden jullie ontvangen met koffie of thee en iets lekkers, we starten om 09:00 uur om na de wedstrijd heerlijk af te sluiten met een lunch in onze Brasserie!

De tweede koppel wedstrijd, een drie-stokken wedstrijd is gekoppeld aan de eerste wedstrijd, aangezien er over de eerste twee wedstrijden voor een mooie prijs gespeeld gaat worden! De beste twee koppels over de twee wedstrijden worden namelijk uitgenodigd voor  het GroeneHart Open op Zeegersloot op 29 mei, met als afsluiting een mooi diner, allemaal op kosten van IJsselweide!  Het Groene Hart Open is een 18 holes koppelwedstrijd op de grote baan van Zeegersloot waarin wordt gespeeld tegen een koppel van één van de deelnemende verenigingen in de Samenwerkende Golfclubs West-Nederland. Uitdagend en gezellig !

 

Naast dit alles is er nóg een hele goede reden om alle vier de koppel wedstrijden mee te doen! Tijdens de slotwedstrijd zal de hoofdprijs over de vier koppel wedstrijden uitgereikt worden! Die hoofdprijs, voor het best presterende koppel over drie van de vier koppel wedstrijden, is een op maat gemaakte Callaway Driver t.w.v. €400,- voor elk, aangeboden door IJsselweide!

 

Inschrijven voor de eerste twee koppel wedstrijden kan op de website en via de zuil, inschrijftarief voor de koppelwedstrijden is €10,-  per persoon.

De koppels voor de eerste twee wedstrijden dienen hetzelfde te zijn, vanwege de deelname aan het GroeneHart Open voor het winnende koppel!

Wij hebben ontzettend veel zin in het organiseren van deze wedstrijden en hopen ons enthousiasme graag terug te zien in het deelnemers aantal!

Activiteiten commissie

Op zaterdag 1 april om 09.00 uur, deelname bedraagt € 10,00 voor leden en € 35,00 voor niet-leden.

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact