Dinsdag 30 Augustus 2016

Matchplay van Golfclub IJsselweide verplaatst 24 en 25 september

Door een tegenvallend deelnemer aantal hebben we helaas moeten beslissen dan het matchplay kampioenschap helaas niet door kan gaan aanstaand weekend. We stonden  nu met slechts 5 heren en 4 dames ingeschreven. De meest gehoorde reden was dat men niet kon.

Daarom verplaatsen we het liever dan dat we het helemaal afblazen! Vandaar dat het nu verplaatst wordt naar de 24 en 25ste september.

Doe daarom mee met het Clubkampioenschap Matchplay van Golfclub IJsselweide op 24 en 25 september en vereeuwig jezelf op de IJsselweide Wall of Fame!
De wedstrijd wordt gespeeld op basis van het knock-out systeem en uiteraard in de spelvorm Matchplay je strijd dus per hole om de winst en degene met het meeste aantal gewonnen holes wint. Het kampioenschap bestaat uit twee rondes op zaterdag en twee op zondag, mits je elke keer wint natuurlijk, bij verlies ligt men uit het toernooi. De wedstrijd wordt gespeeld zonder handicap verrekening. Op zaterdag is er een lunch en zondag is er naast een lunch ook een BBQ voor alle deelnemers. Voor de winnaars zijn er ook mooie prijzen te winnen!

In het weekend doen er maximaal 16 deelnemers mee, bij meer dan 16 inschrijvingen dienen er voorrondes gespeeld te worden.
Inschrijven kan op de website en via de zuil, inschrijftarief is slechts €10,-
Wij gaan er met elkaar een super weekend van maken!


De wedstrijdleiding,

Job van den Berg
Roy Kortenoeven

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact