Maandag 6 Juni 2016

De NGF competitie gaat van start op de Rijswijkse!

Zondag 5 juni, de NGF competitie gaat van start op de Rijswijkse! Team IJsselweide heeft de wekker vroeg gezet en vertrekt om 07:30 vanaf IJsselweide.

Het team bestaat die dag uit Bengt, Max, David en Christiaan. We spelen de eerste wedstrijd tegen Delfland, een sterk team.

Eerst even lekker inspelen, chippen, full swing en putten, zo komen we er snel achter dat de greens erg snel zijn, iets om rekening mee te houden!

Gabrielle bestelt voor iedereen nog een extra flesje water, het wordt namelijk 26 graden, dus veel drinken!

Half 10 starten de IJsselweide tijgers en de temperatuur voelt lekker aan, klein briesje dat verkoeling geeft. Door het ontwerp van de Baan komen ze elkaar regelmatig tegen en kunnen ze tussentijds vertellen hoe ze ervoor staan. Veelal gebeurt dat met een thum (up, down of neutral).

Er werden prachtige slagen gemaakt, mooie approaches en sterke putts. David en Christiaan wisten nog 4 punten te verzamelen, maar het was niet genoeg. Delfland bleek te sterk. IJsselweide verloor met 20-4.

Na afloop werden de scores uitgewerkt, kregen de kids patat en kroketten aangeboden en een frisje en zo konden ze lekker even bij komen.

De tijgers gaan zich voorbereiden op hun volgende wedstrijd. Die vindt zondag 12 juni plaats op Delfland, dan spelen we tegen team Albatross!

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact