Vrijdag 27 Mei 2016

NGF RAAK dag

RAAK! tussen de dinosaurussen

 

 

 

Op Golfbaan IJsselweide hebben ze sinds kort levensgrote dino’s mogen verwelkomen. Tussen deze dinosaurussen en in hun territorium kan je minigolf spelen! De RAAK!-activiteit op 18 juni staat ook helemaal in het teken van dino’s. Naast minigolf op het jurassic golfterrein is het mogelijk om allerlei gave RAAK! spellen te doen. Meld je snel aan voor deze leuke activiteit.

 

Voor wie, hoe laat en wat kost het?

We hebben twee start momenten voor de RAAK!-activiteiten; een 's ochtends (11 uur) en een 's middags (14.00 uur). Zorg ervoor dat je 15 minuten voor de start aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen en je niets mist van al het leuks dat je te wachten staat. De gehele activiteit duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Voor kinderen die lid zijn van RAAK! bedragen de kosten € 5,-. Ben je nog geen lid van RAAK!, dan betaal je € 10,-. Reden genoeg om je ook snel aan te melden voor het RAAK! lidmaatschap. Na of voor de activiteit heb je nog tijd om de jurassic minigolf holes te spelen. 


Jurassic Golf is het beste per auto te bereiken. Het adres is: Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda. Telefoonnummer is 0182 - 583933.

Wil je meer weten over Jurassic Golf Adventure Park Gouda kijk dan op de website: www.jurassicgolf.nl

 

*Wil je naast de RAAK!-activiteit op 18 juni naar Jurassic Golf Adventure Park Gouda dan ontvang je € 3,- korting op vertoon van je lidmaatschapspas van RAAK!. Je speelt dan slechts voor € 5,- een 18-holes rondje golf!

 

Inschrijven doe je hier!

 

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact