Vrijdag 15 April 2016

Nieuws van de greenkeepers

Ondanks het mindere weer deze week zijn onze greenkeepers weer hard voor jullie aan het werk geweest! De werkzaamheden op hole 2 zijn afgerond door het aanleggen van nieuwe drainage moet de continu natte fairway van die hole ook verholpen zijn, door deze werkzaamheden is er tijdelijk nog wel sprake van een GUR gebied, gaarne verzoeken wij u om dit gebied te ontwijken. De nieuwe startershut staat en wordt momenteel geschilderd zodat we met zijn alle weer kunnen genieten van een nieuwe startershut! U heeft het waarschijnlijk al gezien maar de greenkeepers zijn deze week ook begonnen met het aanleggen van de nieuwe putting green tussen de tee van hole 1 en de green van hole 9. Alle voorbereidingen zijn gedaan zodat de green deze week ingezaaid kan worden, we verzoeken u dan ook om niet op het afgezette gebied te lopen. Verder wordt er deze en volgende week gewerkt aan de schelpenpaden in de baan, deze worden hier en daar verbreed en overal weer aangevuld!

 


Veel golfplezier,
Team Greenkeepers IJsselweide

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact