Downloads

Donderdag 18 Februari 2016

Jurassic Golf wint Innovation award 2016

Woensdag 17 februari jongstleden vond de 21e editie van het jaarlijkse NVG Nationale Golf Congres & Beurs in Amersfoort plaats. Dit jaar met het thema zelfstandig verbeteren en slim vernieuwen.

 

De golfbranche trekt aan en het is zaak om nu het juiste spoor te kiezen en aan te sluiten bij de herstellende economie.  Circa 300 in de golfbranche opererende, eigenaren, bestuurders, golfprofessionals, greenkeepers, golf aannemers, leveranciers, en overige ondernemers waren aanwezig.

 

Tijdens diverse presentaties van een aantal golfbaaneigenaren en managers die hun innovaties en succes verhalen deelden met alle deelnemers heeft de jury de NVG Innovation Award 2016 uitgereikt. Jurassic Golf Adventure Park Gouda mocht deze mooie prijs in ontvangst nemen. De keuze van de jury is mede tot stand gekomen door het getoonde lef om dit concept in Gouda te realiseren waarmee de golfsport toegankelijker wordt voor onder andere jeugd en families. Adventure Golf komt van oorsprong uit Florida en is in 2008 zeer succesvol geïntroduceerd in de UK en momenteel een snel groeiend concept voor zowel de recreatie industrie als golfbanen.

 

Om dit te vieren organiseert Jurassic Golf Park Gouda in de voorjaarsvakantie (20 feb. 2016 tot en met 28 fe. 2016) gratis activiteiten op en rond het golfpark, denkend aan dino eieren zoeken, dino speurtocht, laat je schminken als een echte t-rex en de nieuwste rage snag golf.

 

Ga je mee met ons op avontuur ? Klik hier en ga met ons mee terug in de tijd!

 For the English version donwload the brochure at the beginning of this page.

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact