Vrijdag 22 Januari 2016

Golf is fun!

Bij IJsselweide staat plezier op nummer 1. Wij zijn ervan overtuigd dat plezier een belangrijke factor is om het spel goed te leren beheersen. Golfclub IJsselweide biedt een leuk en afwisselend programma van lessen, wedstrijden en evenementen en investeren sinds 2015 in de jeugd, wat de jeugd in onze toekomst. Hierover volgt binnenkort meer informatie op onze website!

 

Afgelopen jaar is er heel veel werk verzet en met resultaat! IJsselweide krijgt op 13 februari het certificaat 'Committed to Jeugd' uitgereikt door de NGF. We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en natuurlijk helemaal op de inzet van onze jeugd commissie, zonder hen hadden wij dit resultaat nooit kunnen bereiken. Bedankt mannen!

 

Wat betekent dit voor IJsselweide?

Dit helpt de club, de golfbaan, de golfschool en de golfprofessional, om het jeugdprogramma nog beter en nog leuker te maken!

 

Golf is fun voor JONG & OUD klik op deze link en ervaar het zelf!

 

 

 

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact