Vrijdag 6 November 2015

Jeugd van IJsselweide op de Koninklijke Haagsche Golf & CC

Op uitnodiging van onze professional Xavier hebben Roy, Job en Evert vandaag op de Koninklijke Haagsche Golf & CC gespeeld. Vanaf de Back Tee en met een stevige wind speelde deze geweldige golfbaan erg lang. De match was een Best Ball (de beste score van Roy, Job en Evert) tegen de score van Xavier. Het werd een spannende wedstrijd die uiteindelijke toch op hole 16 in het voordeel van onze playing pro werd beslist met 3 up.

Speciale vermelding:
-Roy: twee chip-ins op rij (hole 8 voor een birdie en op hole 9 voor een par)
-Job: de longest drive op hole 15 van 268 meter, waarbij hij hem 20 cm verder sloeg dan onze playing pro
-Evert: was zoals altijd erg steady!

Nieuws

Terug
Home Faciliteiten Nieuws Events Contact